Kotlíkový guláš // Pre 4 osoby: 400 g hovädzieho mäsa // 400 g bravčového mäsa // 400 g zemiakov // 800 g cibule // 2 zelené papriky // 3 PL oleja // 1 bal. koreninového prípravku KOTÁNYI na Kotlíkový guláš // 3 paradajky // 1 ČL soli // 3 strúčiky cesnaku // 3 bobkové listy KOTÁNYI // 500 ml vody
Recept
Návod na prípravu: Cibuľu nakrájajte na jemno. Papriku, mäso a zemiaky nakrájajte na kocky. V hrnci alebo v kotlíku rozohrejte olej a restujte cibuľu a papriku dozlatista. Potom pridajte mäso, prudko opražte a dochuťte koreninovým prípravkom KOTÁNYI na Kotlíkový guláš. Pridajte na kocky nakrájané paradajky, soľ, roztlačený cesnak a bobkové listy. Zalejte vodou a priveďte do varu. Duste asi 1 a pol hodiny. Po 1 hodine pridajte zemiaky. Mäso a zemiaky pomaly duste do mäkka. Na záver dochuťte podľa chuti Čili Peperoncini.