Bravčová pečienka s horúcim šalátom coleslaw // Pre 4 osoby potrebujete: // 1 kg bravčovej krkovičky bez kostí, 1 balenie koreninovej soli KOTÁNYI na Bravčové pečené, 3 cibule, 1 PL masti, 1 bielu kapustu, soľ, čierne korenie, 1 ČL rasce, 4 PL bieleho vínneho octu, štipku cukru, 3 PL rastlinného oleja
Recept
Návod na prípravu: Cibuľu nakrájajte na kocky a vložte do pekáča. Mäso potrite zmesou masti a koreninovej soli KOTÁNYI na Bravčové pečené. Podlejte vodou a pečte vo vyhriatej rúre pri teplote 190 °C asi 1 hodinu. Počas pečenia mäso raz otočte a niekoľkokrát prelejte výpekom. Omáčku prepasírujte. Kapustu rozkrojte na štvrtky, nastrúhajte a dochuťte soľou, korením a rascou. Ocot, cukor a vodu priveďte do varu. Pripraveným nálevom zalejte kapustu, pridajte olej a premiešajte.