Bravčové pečené

Kód produktu: 158807

0,89  0,74  bez DPH

Jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodid draselný) (67 %), sušený cesnak, rasca, koriander, sušená cibuľa, čierne korenie, mletá paprika.

Môže obsahovať lepok, vajcia, sóju, zeler, sezam, mlieko (laktózu) a horčicu.

Skladujte v suchu.

Kód produktu: 158807 Kategória:

Energia kJ
545
Energia kcal
130
Tuky
3,6
Z toho kyseliny (g)
0,3
Sacharidy
13
Z toho cukry
1,9
Vláknina
2,92
Bielkoviny
6,5
Sodík/soľ g
61,0
Chuť
Slané
Vhodné na
Bravčové
Príležitosti
Grilovanie, Varenie

Bravčová pečienka s horúcim šalátom coleslaw // Pre 4 osoby potrebujete: // 1 kg bravčovej krkovičky bez kostí, 1 balenie koreninovej soli KOTÁNYI na Bravčové pečené, 3 cibule, 1 PL masti, 1 bielu kapustu, soľ, čierne korenie, 1 ČL rasce, 4 PL bieleho vínneho octu, štipku cukru, 3 PL rastlinného oleja

Recept

Návod na prípravu: Cibuľu nakrájajte na kocky a vložte do pekáča. Mäso potrite zmesou masti a koreninovej soli KOTÁNYI na Bravčové pečené. Podlejte vodou a pečte vo vyhriatej rúre pri teplote 190 °C asi 1 hodinu. Počas pečenia mäso raz otočte a niekoľkokrát prelejte výpekom. Omáčku prepasírujte. Kapustu rozkrojte na štvrtky, nastrúhajte a dochuťte soľou, korením a rascou. Ocot, cukor a vodu priveďte do varu. Pripraveným nálevom zalejte kapustu, pridajte olej a premiešajte.

Nákupný košík
Bravčové pečenéBravčové pečené
0,89  0,74  bez DPH
Návrat hore