Burger na americký BBQ spôsob // Na 4 porcie potrebujete: // 600 g mletého hovädzieho mäsa, 1 šalotku, 2 PL worcestrovej omáčky, 12 g prípravku s koreninami KOTÁNYI na Burger American BBQ Style, 4 plátky syru čedar, 4 sezamové žemle, 8 nakladaných čili papričiek, 1 červenú cibuľu, 1 paradajku, 8 plátkov slaniny, 4 PL BBQ omáčky, 4 šalátové listy, olej
Recept
Návod na prípravu: Zmiešajte mleté mäso, nadrobno nakrájanú šalotku, worcestrovú omáčku a prípravok s koreninami KOTÁNYI na Burger American BBQ Style. Vytvarujte 4 rovnaké karbonátky, opečte na rozpálenom oleji, otočte na druhú stranu a na vrch položte plátok čedaru. Grilujte pokým mäso nebude stredne prepečené a syr roztopený. Prekrojte žemle na polovicu a opečte ich z vnútornej strany. Slaninu opečte do chrumkava. Tip: Čili papričky nakrájajte na kúsky, červenú cibuľu a paradajky na kolieska. Žemle naplňte v nasledujúcom poradí: 1 PL BBQ omáčky, šalátové listy, čili papričky, karbonátky s čedarom, cibuľu, paradajky a nakoniec chrumkavú slaninku.