Chili con carne s dvomi druhmi fazule // Pre 4 osoby potrebujete: // 400 g hovädzieho mäsa, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, 2 ČL paradajkového pretlaku, 2 PL prípravku s koreninami KOTANYI Chili con Carne, 2 hrste varenej bielej fazule, 2 hrste varenej červenej fazule, uvarenú sladkú kukuricu, soľ, čierne korenie, olej, vodu na podliatie
Recept
Návod na prípravu: // Hovädzie mäso nakrájajte na malé kúsky, ochuťte soľou a Čiernym korením. // Na oleji opečte cibuľu do zlatista. Pridajtecesnak a krátko opražte. Zmiešajte s paradajkovým pretlakom a prípravkom s koreninami KOTANYI Chili con Carne, pridajte trochu vody. // Duste asi 40 minút, potom pridajte fazuľu, sladkú kukuricu a duste ďalších 10 minút.