Srnčie ragú // Pre 4 osoby potrebujete: // 1 kg srnčieho mäsa, 1 cibuľu, 2 mrkvy, ¼ zeleru, 1 ČL paradajkového pretlaku, 250 ml červeného vína, 250 ml vývaru z diviny, 1 celú škoricu, 3 bobkové listy, 1 ČL borievok, 4 klinčeky, 12 g prípravku s koreninami KOTÁNYI na Divinu, ½ ČL pomarančovej kôry
Recept
Návod na prípravu: Nakrájajte mäso na kocky, ochuťte prípravkom s koreninami KOTÁNYI na Divinu a nechajte marinovať. Nakrájajte cibuľu, koreňovú zeleninu a opražte na oleji. Pridajte srnčie mäso a chvíľu restujte. Pridajte paradajkový pretlak a krátko poduste. Zalejte červeným vínom a vývarom z diviny. Do vrecka s korením vložte škoricu, klinčeky, borievky, bobkový list a pomarančovú kôru, pridajte k divine a duste ďalšie 2 hodiny. Halušky a červená kapusta sú perfektnou prílohou.