Ryžová misa s glazovanou hovädzou sviečkovicou a zeleninou // Pre 4 osoby potrebujete: // 500 g hovädzej sviečkovice, 2 PL prípravku s koreninami KOTÁNYI Korea BBQ, 200 g ryže, 1 zväzok jarnej cibule, 50 g drvených arašidov, 4 vetvičky koriandra, ½ červenej kapusty, 3 strúčiky cesnaku, 1 kúsok zázvoru veľkosti orecha, sezamový olej, 25 g hnedého cukru, 40 ml ryžového octu, 65 ml hoisinovej omáčky, 65 ml sójovej omáčky, 1 ČL kukuričného škrobu
Recept
Návod na prípravu: Ryžu uvarte podľa pokynov na obale. Hovädzie mäso nakrájajte na rezance a ochuťte prípravkom s koreninami KOTÁNYI Korea BBQ. Na sezamovom oleji restujte hovädzie mäso po dobu 5 minút. Pridajte hnedý cukor a nechajte ho skaramelizovať. Pridajte nadrobno nakrájaný cesnak, zázvor a červenú kapustu a krátko ich restujte. Deglazujte ryžovým octom, hoisinovou omáčkou a sójovou omáčkou. Omáčku zahustite kukuričným škrobom. Tip: Hovädzie mäso a zeleninu naservírujte na ryžu do misiek. Posypte s arašidmi.