Morčacie medailóny s hubovou omáčkou // Pre 4 osoby potrebujete: // 8 cca 70 g plátkov z morčacích pŕs, 2 PL koreninovej soli KOTÁNYI na Morčacie mäso, 2 PL masla, 2 PL rastlinného oleja, 250 g húb, 2 malé cibule, biele víno, 250 ml sladkej smotany, 2 PL šťavy z mäsa, 2 PL KOTÁNYI Pažítky
Recept
Návod na prípravu: Huby a cibuľu nakrájajte na drobno. Medailóny ochuťte koreninovou soľou KOTÁNYI na Morčacie mäso. Medailóny opečte na oleji a masle 3 minúty z oboch strán a vyberte z panvice. Vo zvyšku výpeku opražte cibuľu, huby a podlejte bielym vínom. Zalejte smotanou, šťavou z mäsa a poduste. Pridajte KOTÁNYI Pažítku a dochuťte podľa chuti.