Nová kuchyňa na zemiaky

Kód produktu: 112907

0,89  0,74  bez DPH

Obohaťte svoj život výraznou kvetinovou príchuťou. Kotányi Nová kuchyňa koreninová soľ na zemiaky je aromatická zmes špeciálne vybraných jedlých kvetov, rozmarínu a čierneho korenia.

Jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodid draselný) (max. 41 %), sušená cibuľa, hnedý cukor (cukor, trstinový sirup, karamelizovaný cukrový sirup), rozmarín (5,6 %), čierne korenie (4,7 %), kardamóm (3,8 %), zmes sušených kvetov a byliniek (listy

Kód produktu: 112907 Kategória:

Energia kJ
912
Energia kcal
216
Tuky
1,5
Z toho kyseliny (g)
0,5
Sacharidy
40
Z toho cukry
25
Bielkoviny
5,2
Sodík/soľ g
37,5
Chuť
Slané
Vhodné na
Zemiaky

1) NA PRÍPRAVU PEČENÝCH ZEMIAKOV PRE 2 OSOBY POTREBUJETE: 3 – 4 PL olivového oleja, 300 g malých zemiakov, ½ bal. KOTÁNYI Nová kuchyňa Koreniny so sušenými kvetmi na zemiaky 2) NA PRÍPRAVU LETNEJ OMELETY PRE 2 OSOBY POTREBUJETE: 3 vajcia, 1 PL masla, ½ bal. KOTÁNYI Nová kuchyňa Koreniny so sušenými kvetmi na zemiaky, trochu petržlenovej vňate

Recept

1) PEČENÉ ZEMIAKY S KVETOVO-KORENISTOU CHUŤOU: Návod na prípravu: Predhrejte rúru na 220 °C. Malé zemiaky umyte, osušte, rozpoľte a rozložte ich na plech. Polovicou oleja pokvapkajte rozkrojené zemiaky a pečte v rúre 20 minút pri teplote 200 °C. Zvyšok oleja zmiešajte s KOTÁNYI Nová kuchyňa Koreniny so sušenými kvetmi na zemiaky, potrite ním zemiaky a nechajte piecť ešte 10 minút. 2) LETNÁ OMELETA: Návod na prípravu: Vo veľkej panvici nechajte roztopiť maslo. V miske rozšľahajte vajcia spolu s ½ bal. KOTÁNYI Nová kuchyňa Koreniny so sušenými kvetmi na zemiaky. Všetko opatrne vylejte na panvicu a z oboch strán dozlatista opečte. Nakoniec ozdobte petržlenovou vňaťou.

Nákupný košík
Nová kuchyňaNová kuchyňa na zemiaky
0,89  0,74  bez DPH
Návrat hore