1) NA PRÍPRAVU PEČENÝCH ZEMIAKOV PRE 2 OSOBY POTREBUJETE: 3 – 4 PL olivového oleja, 300 g malých zemiakov, ½ bal. KOTÁNYI Nová kuchyňa Koreniny so sušenými kvetmi na zemiaky 2) NA PRÍPRAVU LETNEJ OMELETY PRE 2 OSOBY POTREBUJETE: 3 vajcia, 1 PL masla, ½ bal. KOTÁNYI Nová kuchyňa Koreniny so sušenými kvetmi na zemiaky, trochu petržlenovej vňate
Recept
1) PEČENÉ ZEMIAKY S KVETOVO-KORENISTOU CHUŤOU: Návod na prípravu: Predhrejte rúru na 220 °C. Malé zemiaky umyte, osušte, rozpoľte a rozložte ich na plech. Polovicou oleja pokvapkajte rozkrojené zemiaky a pečte v rúre 20 minút pri teplote 200 °C. Zvyšok oleja zmiešajte s KOTÁNYI Nová kuchyňa Koreniny so sušenými kvetmi na zemiaky, potrite ním zemiaky a nechajte piecť ešte 10 minút. 2) LETNÁ OMELETA: Návod na prípravu: Vo veľkej panvici nechajte roztopiť maslo. V miske rozšľahajte vajcia spolu s ½ bal. KOTÁNYI Nová kuchyňa Koreniny so sušenými kvetmi na zemiaky. Všetko opatrne vylejte na panvicu a z oboch strán dozlatista opečte. Nakoniec ozdobte petržlenovou vňaťou.