Ingrediencie (pre 2 osoby)
- 1 kurča
- 1 balenie koreninovej soli KOTÁNYI na Pečené kura
- 1 PL masla
- 2 PL olivového oleja
Návod na prípravu:
- Kurča vložte do pekáča, potrite koreninovou soľou KOTÁNYI na Pečené kura.
- Rozpustite maslo, zmiešajte s olivovým olejom a zmesou potrite kurča. Do pekáča pridajte trochu vody.
- Kurča pečte 1 hodinu v predhriatej rúre na 170 °C do chrumkava. Občas podlejte výpekom.
Zloženie
Jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodid draselný) (max. 81 %), mletá paprika, kukuričný škrob, sušený cesnak, čierne korenie, majorán, rozmarín.
Informácie o alergénoch
Jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodid draselný) (max. 81 %), mletá paprika, kukuričný škrob, sušený cesnak, čierne korenie, majorán, rozmarín.
Skladujte v suchu.