Pečená bravčová roláda // Pre 2 osoby potrebujete: // 2 plátky bravčového mäsa (cca 100 g plátky), soľ, 1 žltú a 1 červenú papriku, 1 strúčik cesnaku, 1 PL koreninovej soli KOTÁNYI na Živánsku pečienku, 3 PL rastlinného oleja, 250 ml vývaru, 2 PL kyslej smotany
Recept
Návod na prípravu: Na kocky nakrájanú papriku opražte na oleji. Paprikovú plnku ochuťte koreninovou soľou KOTÁNYI na Živánsku pečienku a pridajte roztlačený cesnak. Bravčové mäso osoľte, naplňte plnkou, zrolujte a zaistite ihlami. Mäso opečte na panvici zo všetkých strán. Zvyšný výpek zmiešajte s vývarom a 35 minút poduste. Omáčku zmiešajte s kyslou smotanou, prepasírujte a podávajte s roládou.